Natural Training Center Karlshamn

Om oss


Vi på Natural Training Center älskar rörelse i alla dess former och vi brinner för att hjälpa andra få alla de fördelar som smart, varierad och individuellt anpassad träning ger. Det är vår uppfattning att:


  • Medveten, regelbunden och varierad träning kommer att förbättra alla andra aspekter av livet.


  • Träning bör anpassas efter vad individen behöver, gillar och är förberedd för.


  • Träning och rörelse behöver bli något positivt och glädjefyllt snarare än ett tungt måste för att kunna bidra till långvarig förändring.


  • Den mänskliga kroppen mår bra av variation i rörelse och vi tror på att utveckla en bred bas av färdigheter och rörelser, även om det slutgiltiga målet tillslut är specialisering.På Natural Training Center vill vi ge Dig chansen att använda Din kropp utifrån Dina förutsättningar oavsett om Du är senior, kontorsarbetare eller elitidrottare. Hos oss är alla välkomna, det enda som behövs är en vilja att röra på sig!


Välkomna!

Våra tränare

OLOF ANDERSSON

Huvudtränare

ADAM BISKE

Tränare

 OLA LINDBLOM

Tränare

TRÄNA PÅ NATURAL TRAINING CENTER

Träning


Här på Natural Training Center kan Du träna på egen hand, med tränare eller i grupp.Personlig träning


Att träna med en personlig tränare är det effektivaste sättet för att få resultat av din träning. Efter en inledande konsultation får Du hjälp med att styra upp Din träning efter Dina önskemål, behov och förutsättningar. De flesta upplever träningen roligare och mer meningsfull när man får professionell hjälp. Personlig träning är till för alla, från elitidrottaren till en person som suttit still de sista 30 åren. Alla har större möjlighet att utvecklas med hjälp av en kvalificerad tränare. Tränarna på Natural Training Center tar själva hjälp av andra tränare för att fortsätta sin utveckling.


Gruppträning


Vår gruppträning skiljer sig mycket från pass och klasser på de flesta andra gym. Hos oss anpassas övningarna individuellt och varje deltagare får möjlighet att utvecklas efter sin egen nivå. Vi har valt att hålla antalet deltagare per grupp lågt för att säkerställa hög kvalitet och ge varje deltagare rätt förutsättning för fortsatta framgångar.

Våra pass:

Måndagar kl. 06.45 - 07.30:  Olof        NTC Naturlig Träning

Tisdagar    kl. 16.00 - 17.00:   Jesper   NTC Naturlig Träning

Onsdagar  kl. 17.00 - 18.00:    Adam    NTC Strongman

Torsdagar kl. 18.00 - 19.00:  Jesper    NTC Naturlig Träning

Fredagar    kl. 11.45 - 12.30:    Olof        NTC Strongman

Lördagar   kl. 14.00 - 15.30:   Jesper    NTC OCR

  


Egen träning


Som medlem hos Natural Training Center har Du full tillgång till våra lokaler för träning, rörelse och lek. Vi förespråkar att Du använder Dina erfarenheter från gruppträning och personlig träning för att träna på egen hand i vår träningsanläggning.


Övrigt


Vi skräddarsyr kurser, gruppträning och föreläsningar åt företag, föreningar och skolor. Kontakta oss för mer information.